Många frågar sig om elen blir billigare. Och jag skriver därför det här inlägget för att klargöra om elen verkligen blir billigare eller inte.

Som vi tidigare har nämnt här billigareel.com så påverkas elpriset av hur kallt det är ute, det är därför förståligt att elpriset blir dyrare på vintern för att sedan bli billigare på sommaren igen, och eftersom att vi börjar närma oss april med raskande fart och de allra kallasta vinterdagarna är över så blir också elen billigare. De dyraste månaderna är över vad det gäller elpriser så nu kan man slappa av.

Kollar man på statistik så kan man se att elrpiset har höjts det senaste decenniet, det finns en väldigt bra bok som skildrar det här. Du kan hitta den på adlibris och den heter: Dubbelspelet : så höjde politikerna elpriset, skyllde på marknaden och lät dig betala, klicka här för att komma till boken och läsa mer om innehållet i boken.

Så för att sammanfatta: Rent statistikmässigt över det senaste decenniet så blir elen dyrare men samtidigt blir elen billigare beroende på vilken tid på året det är.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Billigare EL