DinEl är ett elbolag som toppar många jämförelsemätningar som det billigaste elbolaget just nu. För att nämna en jämförelse som finns på compricer så är DinEl billigast när det gäller 5000-20 000 kWh med ett rörligt elpris. DinEl har billigaste elen i alla elområden (1-4 Norrland – Skåne). Läs mer om Sveriges elområden.

Om DinEl

DinEl grundades så sent som 2009, de drivs utifrån 3 områden som har skapats av el användare i Sverige. Dessa motton är.
Miljön.
Priset på elen.
Och att det ska vara enkelt med el.Alla privatkunder har förnyelsebar el som standard hos elbolaget. Vad det gäller att det är krångligt med el så erbjuds en fördelaktig avtalsform där du kan få fast och rörligt elpris i samma avtal. DinEl har ett bra forum med många moderatorer (servicepersonal på forumet) som snabbt svarar på dina frågor. Där kan du även läsa vad andra tycker om bolaget. DinEl filtrerar inte bort negativa kommentarer, så det är inte frågan om ett säljforum som bara är avsett för att förstärka varumärket och leda till fler kunder. Om du kollar på forumet så kan du faktiskt hitta en del kritik riktat mot företaget. Väldigt positivt att de försöker hålla ett neutralt forum, då kan man som elkund hämta bra information därifrån och sedan besluta själv vilken uppfattning man vill ha om företaget.

Analys om elpriset hos DinEl.

Anledningen till att DinEl är ett billigt elbolag kan just vara för att de är nya på marknaden och för att de försöker slå sig in som konkurrenter till andra elbolag genom att erbjuda låga elpriser. Detta kan mycket väl betyda att de höjer sina elpriser när de anser att de har slagit sig in på marknaden. Men detta motsätter inte det faktum att du kan spara pengar på att byta elbolag till DinEl idag för att sedan byta till ett annat elbolag när de väl höjer sina priser om de nu göra det. I vilket fall så är DinEl ett billigt elbolag.

Kolla på filmen nedan för att lära dig mer om DinEl.

 Leave a Reply

(Obligatoriskt)

(Obligatoriskt)

   
© 2011 Billigare EL